Стійка з іграшками IKEA GULLIGAST (904.842.58)

Виробник: IKEA
Модель: 904.842.58
1 416 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 90 см Висота: 49 см

Опис і розміри товару:

Тканина: 100 % поліестер Наповнювач: 100 % поліестер - холлофайбер

Головні риси:

Ваша дитина може лягти на м’який килимок, подивитися на своє відображення та пограти з 3 тваринами та 2 різнокольоровими квітами. М’які фігури також можна від’єднати, якщо дитина хоче обійняти їх і торкнутися. Деякі предмети на навчальному килимі видають різні звуки. Червона квітка гримить при дотику, кролик скрипить при натисканні на живіт, а вуха миші шелестять, як обгортки від цукерок при дотику. Іграшки з колекції GULLIGAST допомагають дітям розвивати свої почуття, відкривати себе та навколишній світ. Ідеальний подарунок для новонароджених та новоспечених батьків.

Дизайнер:

Stina Lanneskog

Корисна інформація:

Для безпеки вашої дитини ніколи не використовуйте цей продукт у дитячій ліжечку. Рекомендовано для дітей будь-якого віку. Потягнення до іграшок стимулює у дитини координацію очей і рук. Гра з різними кольорами та візерунками покращує здатність дитини розуміти оточення. Рухи та сильні контрасти стимулюють зір та допитливість дитини. Килимок та м’які іграшки витримують як цікаві пальці, так і вологі поцілунки - і їх можна прати в машині при температурі 40 ° C. Він ідеально поєднується з іншими статтями з колекції GULLIGAST. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС.

Інструкція з догляду:

Машинне прання, макс. 40°C, делікатний режим. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду