Динамік Bluetooth IKEA ENEBY білий 20x20 см (904.575.56)

Виробник: IKEA
Модель: 904.575.56
2 366 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 20 см Глибина: 8 см Висота: 20 см Потужність: 39 Вт

Опис і розміри товару:

Ручка: Алюміній Гвинт: нержавіюча сталь Кришка панелі / Основа / Задня панель / Ручка / Кришка / Рама: ABS пластик Кришка гвинта: синтетичний каучук Кришка: полікарбонат, армований полікарбонатний пластик, полікарбонат Ніжки: Силіконовий каучук

Головні риси:

Дискретний і портативний динамік з чистим потужним звуком. Ви можете взяти свою музику з собою, якщо додати акумулятор ENEBY, який продається окремо. Для стереозвуку ви можете придбати два однакових колонки. За допомогою регулятора на динаміку можна вмикати / вимикати та плавно регулювати баси, сопрано та гучність. Підключіть та відтворюйте улюблені пісні з телефону, комп’ютера чи будь-якого пристрою, що підтримує Bluetooth®. Ви можете заощадити місце на столі або підлозі, повісивши динамік за ручку. Доступні в чорному або білому кольорі, щоб найкраще відповідати кімнаті. Для пристроїв без функцій Bluetooth® динамік можна підключити за допомогою 3,5-мм кабелю AUX. Якщо ви віддаєте перевагу чистому, мінімалістичному вигляду, ви можете зняти сітчасту тканину спереду і залишити відкриті компоненти динаміків.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Функція автоматичного вимкнення економить енергію, коли динамік не використовується. Вихідна потужність підсилювача 20 Вт. Споживання енергії в режимі очікування нижче 0,5 Вт. Споживана потужність у режимі очікування/вимкненому стані: <0,75 Вт. Може комплектуватися батареєю ENEBY за 8-10 годин відтворення, продається окремо. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС.

Інструкція з догляду:

Використовуйте суху ганчірку для очищення.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду