М’який бортик IKEA LENAST білий сірий 60x120 см (904.539.02)

Виробник: IKEA
Модель: 904.539.02
760 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 120 см Ширина: 60 см

Опис і розміри товару:

Основна тканина: 55% ліоцель, 45% бавовна Тканина спинки: Нетканий поліпропілен Начинка: 70% поліестер - порожнє волокно (100% перероблено), 30% поліестер - повне волокно

Головні риси:

Безпечне місце для сну - це найкраще, що можна подарувати дитині. Завдяки захиснику, дитина не вдариться про поперечини і не застрягне між ними. М'який і товстий протектор з збалансованого бавовни та ліоцелі, досить міцний, щоб не розпушити махаючи руками чи ногами. Наповнення також дозволяє циркулювати повітря, що забезпечує комфортні умови сну. Декоративні стрічки утримують накладку на місці. Проста в догляді; можна прати в пральній машині в гарячій воді (60°C).

Дизайнер:

Ida Pettersson Preutz

Корисна інформація:

Цей м’який бортик суцільний. Для фіксації використовуйте липучки з боків та кладіть матрац зверху. Захисник ліжечка виготовляється з одного шматка. Щоб він не рухався, прикріпіть його стрічками або покладіть матрац зверху на протектор. Кількість ниток на кв. дюйм: 236. Цей показник вказує кількість ниток на квадратний дюйм тканини. Чим більший цей показник, тим щільніше сплетена тканина.

Інструкція з догляду:

Усадка макс. 4%. Машинне прання, макс. 60°C, стандартний режим. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Прасувати макс. за 110°C. Не піддавати хімічному очищенню.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду