Сковорідка IKEA VARDAGEN вуглецева сталь 24 см (904.380.11)

Виробник: IKEA
Модель: 904.380.11
855 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Діаметр: 24 см Висота: 6 см Довжина з ручками: 42 см

Опис і розміри товару:

Сталь, Олія

Головні риси:

25-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі. Підходить для всіх видів плит, включно з індукційними. Виготовлено з вуглецевої сталі, завдяки чому тепло рівномірно розподіляється, сковорідка довше залишається гарячою, а їжа рівномірно просмажується. Повністю зроблено з металу, тому можна використовувати в духовці.

Дизайнер:

Mikael Axelsson

Корисна інформація:

Перед першим використанням каструлі/сковорідки з вуглецевої сталі, протріть всі поверхні олією. Потім нагрівайте каструлю/сковорідку в духовці або на плиті макс. до 150°С впродовж мінімум однієї години. Дайте охолонути і витріть залишки олії. Якщо з'явилася корозія або залишились сліди від їжі, страви підгорають або прилипають, каструлю/сковорідку необхідно почистити металевим скребком або губкою з абразивними елементами та провести повторну обробку. Використовуйте конфорку такого ж або меншого діаметра для збереження електроенергії. Каструля/сковорідка нагрівається під час використання. Завжди користуйтесь рукавичками-прихватками, коли потрібно перемістити посуд. Уникайте впливу на сковорідку/каструлю значних коливань температури, напр., не ставте її одразу на гарячу плиту. Цей виріб оброблено рослинною олією.

Інструкція з догляду:

Мити лише вручну. Можна використовувати на газовій плиті. Можна використовувати на індукційній плиті. Можна використовувати на склокерамічній плиті. Можна використовувати на чавунній плиті. Можна ставити в духовку.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду