LED лампочка GU10 400 лм IKEA TRADFRI бездротова (904.086.03)

Виробник: IKEA
Модель: 904.086.03
94 991 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Стандартний промінь світла: 400 Люмен Стандартна колірна температура: 2700 Kelwin Висота: 58 см Потужність: 5 Вт Діаметр: 50 см

Опис і розміри товару:

Полікарбонат

Головні риси:

Інтелектуальна світлодіодна лампочка дозволяє налаштувати освітлення під різні ситуації. Наприклад, тепліше світло на вечерю, яскравіше і холодніше для роботи. Пульт дистанційного керування TRÅDFRI може працювати до 10 світлодіодних лампочок, світлодіодних освітлювальних панелей або дверей зі світлодіодним освітленням, щоб реагувати таким же чином - тьмяним, вимиканням, увімкненням та перемиканням теплого холодного світла в 3 етапи. Світлодіодне джерело світла споживає на 85% менше енергії та служить в 20 разів довше, ніж лампа розжарювання. Допоможе заощадити електроенергію, адже приглушення світильників зменшує її споживання.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Можна використовувати лише з продуктами освітлення IKEA Smart. Світло цієї світлодіодної лампи відчувається як світло звичайної 57-ватної лампи розжарювання. Термін служби світлодіода прибл. 25,000 годин. Споживання електроенергії в режимі очікування: 0,5 Вт. Лампу можна використовувати за температури від -20°C до +40°C. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Завантажте програму IKEA Home Smart безкоштовно з Google Play або App Store, залежно від вашого мобільного пристрою. Працює з IKEA Home smart.

Інструкція з догляду:

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду