Стіл-стелаж IKEA RIMFORSA нержавіюча сталь бамбук 120x63.5x92 см (903.992.84)

Виробник: IKEA
Модель: 903.992.84
15 191 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 120 см Ширина: 63.5 см Висота: 92 см Мінімальна висота: 90 см Максимальна висота: 94 см

Опис і розміри товару:

Стільниця: бамбук, лляне масло Нога / підставка: нержавіюча сталь, нержавіюча сталь Рама / Полиця / Ящик / ручка / Гачок: Нержавіюча сталь Стійка ящика: ДСП, пластик ABS, ламінат (меламін), ламінат (меламін), нержавіюча сталь Центральна балка / опорна панель: сталь, порошкове покриття Пластикові частини: Поліпропілен

Головні риси:

Стільниця виготовлена з бамбука, простий у догляді та міцний природний матеріал. Бамбук - це міцне і стійке листяне дерево з рівномірною текстурою. Він стійкий до вологи та подряпин. Природний колір бамбука схожий на бук. Додатковий робочий простір і мобільне місце для зберігання ваших речей. Полиці можна встановлювати на потрібному вам місці. Гачки з боків робочого столу ідеально підходять для підвішування, наприклад, кухонного посуду або полотна. Із регульованими ніжками можна коригувати нерівності підлоги. Цей кухонний острів був перевірений нашими найсуворішими стандартами стійкості, довговічності та безпеки, щоб він міг роками протистояти щоденному використанню вдома.

Дизайнер:

Ehlén Johansson

Корисна інформація:

Цей предмет меблів повинен бути прикріплений до підлоги. Перш ніж зафіксувати на підлозі, зверніться за порадою до фахівця, оскільки під підлогою може знаходитися система підігріву. Поєднується з іншими продуктами серії RIMFORSA. 6 гачків додаються.

Інструкція з догляду:

Витирайте насухо чистою тканиною. За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому неабразивному мийному засобі або мильному розчині.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду