Стільниця на вимір IKEA PINNARP ясен 45.1-63.5x3.8 см (903.722.94)

Виробник: IKEA
Модель: 903.722.94
8 066 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Грит, шпон: 3 мм Довжина: 100 см Мінімальна довжина: 10 см Максимальна довжина: 400 см Мінімальна глибина: 45.1 см Максимальна глибина: 63.5 см Товщина: 3.8 см

Опис і розміри товару:

Верхня частина: Шпон товстий ясен, Акрилова олія Задній елемент: ламінат, пластиковий кант Край: Товстий шпон золи, олія Основні частини: ДСП

Головні риси:

Зверху вкривають товстим попелом шпону, міцного, природного матеріалу, поверхню якого можна відшліфувати та обробити при необхідності. Стільниця із багатошаровою структурою більш міцна та стійка до впливу вологи, ніж масив дерева, а тому не деформується та на ній не буде розколів і тріщин. На стільницю нанесений шар парафінової олії для простого встановлення та догляду. Робоча стільниця зроблена для вимірювання вашої кухні. Виберіть правильну глибину (10-125 см) та довжину (максимум 4 м без стиків). Ви можете замовити точну довжину та глибину, необхідну для створення кухонного острова чи бару, а також вирізи для мийки, змішувача та варильної панелі. Екологічне рішення, що забезпечує економію природних ресурсів: стільниця виготовлена з ДСП з верхнім шаром із масиву дерева. 25-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Ясен - міцний матеріал із твердих порід дерева з красивою зернистою текстурою. З часом він змінює колір і стає глибоко солом'яним. Не можна використовувати у вологих приміщеннях. Додаткові збори застосовуватимуться за послуги та параметри налаштування. Запишіть зустріч у магазині IKEA, щоб спланувати свою стільницю та отримати повну інформацію про ціни.

Інструкція з догляду:

Регулярна обробка STOCKARYD СТОККАРЮД олією для деревини подовжить термін служби стільниці. Олія надає поверхні гарного блиску, захищає деревину та подовжує термін її використання. Місця, де стільниця може пересохнути, такі як краї та область навколо мийки та варильної поверхні, потребують частого змащування.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду