LED підсвітка для шафи IKEA STOTTA білий 72 см (903.600.93)

Виробник: IKEA
Модель: 903.600.93
656 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Потік світла: 80 Люмен Довжина: 72 см Ширина: 5.5 см Висота: 2 см

Опис і розміри товару:

Кронштейн/ Кріплення/ Секція для батареї/ Кабельна коробка/ Корпус вимикача/ Чохол: АБС-пластик Корпус лампи: Алюміній, Порошкове покриття Розсіювач світла: Полікарбонат

Головні риси:

Працює від батарейок і не потребує під’єднання до електромережі, тому можна легко встановлювати будь-де. Світлодіодне джерело світла виділяє низький рівень тепла і тому підходить для використання в замкнених просторах, наприклад у шафах, на книжкових полицях і в коморах. Світло автоматично вмикається та вимикається, коли ви відчиняєте або зачиняєте двері, тому електроенергія не витрачається даремно. Світлодіодне джерело світла споживає на 85% менше енергії та служить в 20 разів довше, ніж лампа розжарювання. Протестовано та схвалено для використання у ванній кімнаті.

Дизайнер:

David Wahl

Корисна інформація:

Батарейки продаються окремо; потрібно 4 шт. AA батарейок. Компанія IKEA рекомендує використовувати LADDA ЛАДДА акумуляторні батарейки. З новими, повністю зарядженими акумуляторними батареями LADDA AA 2450 мАг, одного заряду вистачить приблизно на 1,5 місяці, якщо світлодіодна підсвітка використовується 5 хвилин на день. Не змішуйте батарейки різних типів, потужності або з різним терміном придатності. Вбудоване світлодіодне джерело світла. Джерело світло має термін служби 25 000 годин. Це більше 20 років, якщо лампа увімкнена протягом 3 годин на день. Індекс передавання кольору (CRI): >80. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. З новими, повністю зарядженими акумуляторними батареями LADDA AA 2450 мАг, одного заряду вистачить приблизно на 1,5 місяці, якщо світлодіодна підсвітка використовується 5 хвилин на день. Схвалено для IP44.

Інструкція з догляду:

Протирати вологою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду