Стелаж IKEA VILTO береза 46x150 см (903.444.56)

Виробник: IKEA
Модель: 903.444.56
2 841 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 46 см Глибина: 26 см Висота: 150 см

Опис і розміри товару:

Полиця / стрижень: суцільна береза, пляма, прозорий поліуретановий / акриловий лак Нога: суцільна береза, суцільна береза, пляма, прозорий поліуретановий / акриловий лак

Головні риси:

Береза має ніжні кільця і блідий колір з атласним блиском, який з часом темніє. Береза часто має сучки або серцевину кремового або світло-коричневого кольору, надаючи меблям характерний, природний вигляд. На відкритих полицях добре видно усі речі – ідеально для парфумів або інших предметів, які ви часто використовуєте. Регульовані пластикові ніжки забезпечують стійкість і захищають від вологи від підлоги. Ідеальне рішення для невеликих ванних кімнат.

Дизайнер:

Maja Ganszyniec

Корисна інформація:

Ці меблі мають кріпитися до стіни за допомогою стінного шурупа, що додається, якщо ви вирішили поставити шафу на підлогу. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо.

Інструкція з догляду:

Витирайте насухо чистою тканиною. За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому неабразивному мийному засобі або мильному розчині.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду