LED софіт IKEA LAKENE молочний (903.322.41)

Виробник: IKEA
Модель: 903.322.41
143 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Діаметр візерунка: 7.6 см Кольорова температура: 3000 Kelwin Потік світла: 200 Люмен Глибина: 6 см Діаметр: 9 см Потужність: 4 Вт

Опис і розміри товару:

Корпус лампи: Поліамідний пластик Лінзи: Полікарбонат

Головні риси:

Ви можете встановити декілька комплектів точкового освітлення у коридорі або інших місцях, де вам потрібне більш інтенсивне освітлення. Точкове освітлення можна встановити в будь-якій кімнаті, навіть у ванній. Світлодіодне джерело світла споживає на 85% менше енергії та служить в 20 разів довше, ніж лампа розжарювання.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Вбудоване світлодіодне джерело світла. Освітлення не регулюється. Лампа випромінює 200 лм, що дорівнює світловому потоку 21-ватної лампи розжарювання. Схвалено для IP44. Схвалено для IP44. Напруга: 230 В. Індекс передавання кольору (CRI): 90. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Світлодіод випромінює мало тепла, тому теплоізоляція не потребується. У деяких країнах роботи з установлення може проводити лише підрядчик із ліцензією на встановлення електрообладнання. Зверніться до місцевого департаменту електропостачання за консультацією. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Джерело світло має термін служби 25 000 годин. Це більше 20 років, якщо лампа увімкнена протягом 3 годин на день.

Інструкція з догляду:

Протирати вологою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду