Килим безворсовий IKEA KATTRUP ручна робота синій 75x150 см (804.803.45)

Виробник: IKEA
Модель: 804.803.45
2 841 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 150 см Ширина: 75 см Товщина: 4 мм Поверхня: 1.13 м² Вага: 1150 гр/m²

Опис і розміри товару:

Лицева поверхня: 100% вовна Основа: 100% бавовна

Головні риси:

Краса в неповторності – кожен килим, сплетений вручну, унікальний. Цей килим виготовлений вручну вмілими майстрами, що працюють в Індії та Бангладеш в організованих ткацьких центрах із хорошими умовами праці та справедливою оплатою. Килим виготовлений з вовни, тому він стійкий до появи плям і зносостійкий. Цей килим двосторонній, його можна перевертати час від часу – так він повільніше зношуватиметься та слугуватиме довше. Килим ідеально виглядатиме біля вашого ліжка – так приємно ставати на нього щоранку! Підходить для усіх видів підлогового покриття, навіть з підігрівом.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Ручне ткання. Кожен килим - це унікальний витвір мистецтва ручної роботи, а невеликі отвори у тканині - елемент дизайну. Для цього килима знадобиться 1 STOPP FILT СТОПП ФІЛЬТ протиковзна підкладка (65x125 см). Вкоротіть за потреби. STOPP FILT СТОПП ФІЛТ протиковзну підкладку під килим можна використовувати на всіх типах підлог, навіть на підлогах із підігрівом.

Інструкція з догляду:

Не періть. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню. Регулярно чистьте й перевертайте килим. Сухі плями: одразу видаліть бруд, обережно зішкрібаючи його в напрямку до середини плями. Вогкі плями; не терти. Покладіть на пляму паперові рушники, а потім потріть пляму тканиною, змоченою м’яким мийним засобом. Професійна чистка килима за потреби. Під час чищення килима пилососом користуйтеся стандартною підлоговою насадкою, а не обертовою щіткою.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду