Барний стілець з спинкою IKEA BONDHOLMEN сірий (804.690.22)

Виробник: IKEA
Модель: 804.690.22
3 791 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Перевірено на: 110 кг Ширина: 45 см Глибина: 56 см Висота: 112 см Ширина сидіння: 44 см Глибина сидіння: 44 см Висота сидіння: 74 см

Опис і розміри товару:

Твердий евкаліпт, акрилова пляма

Головні риси:

Заднє сидіння злегка підняте край, щоб утримати подушку на місці. Виготовлений з високоякісного евкаліпта із стійких джерел. Евкаліпт - це тверда листяна деревина, яка підходить для зовнішнього використання, оскільки вона компактна і має природний високий вміст олії, що допомагає захистити від погоди та вітру, висихання та цвілі. Тришарова сіра поверхня робить меблі ще більш міцною для зовнішнього використання, а також вписується у зовнішню сторону. Ви можете створити завершений вигляд у позачасовому стилі для вашого відкритого простору, поєднавши барний стілець спинки зі столиком BONDHOLMEN.

Дизайнер:

T Christensen/K Legaard

Корисна інформація:

Цей барний стілець пройшов тестування на домашнє використання та відповідає вимогам довговічності та безпеки наступних стандартів: EN 581. Підходить для барної стійки висотою 110 см. Поєднується з іншими продуктами серії BONDHOLMEN. Може комплектуватися подушкою для крісла, або (44 x 44 см). Обробляйте меблі VÅRDA ВОРДА морилкою для садових меблів, продається окремо. Подушки продаються окремо. Рекомендується використовувати лише надворі.

Інструкція з догляду:

Найкращий спосіб продовжити життя дерев’яних садових меблів - регулярно чистити їх і не залишати на відкритому повітрі незахищеними довше, ніж потрібно. Витирайте насухо чистою тканиною. Технічне обслуговування: Щоб захистити поверхню від висихання, розтріскування та проникнення вологи в деревину, ми рекомендуємо регулярно перефарбовувати меблі, наприклад, один або два рази на рік.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду