Модуль з висувним елементом IKEA SMASTAD білий 80x57x108 см (804.369.65)

Виробник: IKEA
Модель: 804.369.65
4 655 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 80 см Глибина: 57 см Висота: 108 см

Опис і розміри товару:

Верхня панель/ Бокова панель/ Перегородка: ДСП та ДВП і паперовий наповнювач у формі стільників (100% переробленого паперу), Паперова плівка, Паперова плівка, Окантовка з пластику Нижня панель: ДСП та ДВП і паперовий наповнювач у формі стільників (100% переробленого паперу), Паперова плівка, Окантовка з пластику Задня панель: ДВП, Пластикова плівка Фронтальна панель шухляди: ДВП, Акрилова фарба Задня стінка шухляди/ Дно шухляди/ Бокова панель шухляди/ Інше: ДСП, Меламінова плівка, Окантовка з пластику

Головні риси:

Щоб ваша дитина могла самостійно переглядати і діставати необхідний одяг і пристрої, під час розробки цієї висувної секції ми врахували точку зору дітей. Легко складається — просто з'єднайте каркас до характерного клацання, а для висувної частини потрібно лише кілька інструментів. На гачки з внутрішньої та зовнішньої сторони можна легко повісити одяг, рюкзаки та інші речі, які інакше залишаються розкиданими на підлозі. У нижній частині висувної секції є коробка для всього, що потрібно швидко прибрати.

Дизайнер:

Корисна інформація:

ПОПЕРЕДЖЕННЯ! РИЗИК ПЕРЕКИДАННЯ — Незакріплені меблі можуть перекинутися. Меблі повинні бути прикріплені до стіни за допомогою кріплення, що додається, щоб уникнути ризику перекидання. Можна доповнити KONSTRUERA КОНСТРУЕРА дротяними кошиками (макс. 5 шт.), щоб впорядкувати речі всередині. Складання мають здійснювати дві особи. Встановіть ручку на зручній для вашої дитини висоті.

Інструкція з догляду:

Протирати вологою тканиною. Використовуйте суху ганчірку для очищення.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду