Стельовий LED світильник IKEA RAKSTA регулювання яскравості 28 см (804.318.97)

Виробник: IKEA
Модель: 804.318.97
1 226 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Кольорова температура: 2700 Kelwin Потік світла: 1000 Люмен Висота: 10 см Діаметр: 28 см Потужність: 15 Вт Розрахунковий термін служби: 25000 грodzina

Опис і розміри товару:

Абажур: Полікарбонат Кріпильна панель: Сталь Корпус: Алюміній

Головні риси:

Протестовано та схвалено для використання у ванній кімнаті. Ця лампа забезпечує чудове верхнє освітлення у стилі, що ідеально пасує до ENHET ЕНХЕТ меблів для ванної кімнати. Світлодіодне джерело світла споживає на 85% менше енергії та служить в 20 разів довше, ніж лампа розжарювання.

Дизайнер:

Eva Lilja Löwenhielm

Корисна інформація:

Вбудоване світлодіодне джерело світла. Джерело світло має термін служби 25 000 годин. Це більше 20 років, якщо лампа увімкнена протягом 3 годин на день. Колір світла: теплий білий (2700 К). Індекс передавання кольору (CRI): >90. Постійне підключення до мережі. Схвалено для IP44. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. У деяких країнах роботи з установлення може проводити лише підрядчик із ліцензією на встановлення електрообладнання. Зверніться до місцевого департаменту електропостачання за консультацією. Можна комбінувати з іншими лампами з RAKSTA РАКСТА серії.

Інструкція з догляду:

Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду