Каркас 2-ярусного ліжка IKEA VITVAL білий світло-сірий 90x200 см (804.112.72)

Виробник: IKEA
Модель: 804.112.72
14 241 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 207 см Ширина: 97 см Висота: 162 см Висота під предмет меблів: 23 см Довжина матраца: 200 см Ширина матраца: 90 см Відстань між ліжками: 91 см Максимальна товщина матраца: 13 см

Опис і розміри товару:

Основні частини/ Кріплення рейки: Сталь, Епоксидне/поліефірне порошкове покриття Тканина/ Тканина: 100 % поліестер Проклеєні рейки: Березовий шпон, Буковий шпон, Покриття з клейкої речовини Стрічка/ Загальна композиція: 100% поліестер

Головні риси:

Легко встановлюється, оскільки тканина розділена на секції, а краї гнучкі. Нижнє ліжко можна використовувати як диван, оскільки бічна панель висока і може використовуватися як спинка. Конструкція легка, але стійка і має м’які форми. Сходи можна встановити на лівій або правій стороні ліжка.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Основа ліжка додається. Високі ліжка, верхні ліжка в двоярусних ліжках або ліжка-горища не підходять для дітей до 6 років через ризик травмування від падіння. Матрац та постільна білизна продаються окремо. Максимальне навантаження вказує на статичну вагу, тобто навантаження, яке ліжко може витримати, якщо ви лежите або сидите на ньому. Мін. необхідна висота стелі: 240 см.

Інструкція з догляду:

Машинне прання, макс. 40°C, стандартний режим. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Прасувати макс. за 150°C. Не піддавати хімічному очищенню.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду