Рулонна штора IKEA KADRILJ дистанційне керування сірий 140x195 см (804.081.23)

Виробник: IKEA
Модель: 804.081.23
6 166 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина тканини: 140 см Ширина ролика: 144.3 см Довжина: 195 см Поверхня: 2.73 м²

Опис і розміри товару:

Тканина: 17% нейлон, 83 % поліестер (100% з перероблених матеріалів) Настінне кріплення: Сталь, Полікарбонат/пластик АБС, Порошкове покриття Верхня рейка/ Нижня рейка: Алюміній, Анодований

Головні риси:

Він пускає світло і запобігає відображення на телевізорі та моніторі комп’ютера. Жалюзі попередньо поєднуються з пультом дистанційного керування та ретранслятором ZigBee. Для роботи бездротової функції жалюзі підключіть ретранслятор сигналу (включений у комплект) до електричної розетки в межах 10 метрів від жалюзі. Ви можете керувати жалюзі бездротово, щоб регулювати освітлення або забезпечити конфіденційність залежно від типу діяльності, що виконується в кімнаті. Після додавання шлюзу TRÅDFRI та інтелектуального додатка IKEA Home ви можете бездротово розмістити жалюзі так, щоб вони рухалися вгору та вниз відповідно до таймера. Завдяки відсутності шнурів штора безпечна для дітей. Акумуляторна батарея BRAUNIT - це джерело енергії для жалюзі FYRTUR та KADRILJ. 5-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі.

Дизайнер:

David Wahl

Корисна інформація:

Жалюзі не можна різати. Для використання смарт-програми IKEA Home необхідний шлюз TRÅDFRI. Завантажте програму безкоштовно з Google Play або App Store, залежно від вашого мобільного пристрою. Додайте шлюз TRÅDFRI та додаток IKEA Home Smart для управління через Amazon Alexa, Apple HomeKit або Google Home. Ми постійно оновлюємо розумний додаток IKEA Home за допомогою нових функцій та можливостей. Пульт дистанційного керування включений. 1 змінна батарея в комплекті. Батарейку можна заряджати до 500 разів.

Інструкція з догляду:

Не періть. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду