Столик з колесиками IKEA FORHOJA береза 100x43 см (800.359.20)

Виробник: IKEA
Модель: 800.359.20
4 741 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 100 см Ширина: 43 см Висота: 90 см

Опис і розміри товару:

Стільниця: Масив берези, Олія Верхня рейка/ Шухляда/ Перекладина/ Каркас/ Ніжка: Масив берези, Прозорий акриловий лак Дно шухляди: Березова фанера, Прозорий акриловий лак

Головні риси:

Створює додаткове місце для зберігання у вашій кухні. Можна швидко побачити й дістати потрібні речі, оскільки шухляда висувається з обох боків. Відкритий модуль для зберігання з місцем для 9 пляшок на кожній полиці. Масив дерева — це натуральний матеріал, який можна легко реставрувати, оновлювати та змінювати за бажанням. Береза – це тверда деревина з прямошаровою текстурою, світлим забарвленням та світло-коричневими вузлами. З часом матеріал змінює відтінок - від кремового до світло-бурштинового. Цей візок був протестований на відповідність нашим найсуворішим стандартам щодо стабільності, довговічності та безпеки, тому будьте певні – він витримає багато років щоденного використання.

Дизайнер:

Nike Karlsson

Корисна інформація:

Для забезпечення більшої надійності через два тижні після складання повторно затягніть шурупи та надалі - у разі потреби.

Інструкція з догляду:

Витирайте насухо чистою тканиною. За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому неабразивному мийному засобі або мильному розчині. Регулярна обробка STOCKARYD СТОККАРЮД олією для деревини подовжить термін служби стільниці. Олія надає поверхні гарного блиску, захищає деревину та подовжує термін її використання.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду