Барний стілець IKEA INGOLF 65 см (704.787.48)

Виробник: IKEA
Модель: 704.787.48
2 651 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Перевірено на: 110 кг Ширина: 39 см Глибина: 45 см Висота: 93 см Ширина сидіння: 39 см Глибина сидіння: 35 см Висота сидіння: 65 см

Опис і розміри товару:

Каркас: суцільна сосна, морилка, прозорий акриловий лак Сидіння: ДВП Наповнення: Пінополіуретан 35 кг / м3, поліефірна вата Чохол: 75% бавовна та 25% поліестер

Головні риси:

Зручне м’яке сидіння робить крісло ідеальним для тривалих вечерь і вечорів з родиною. Традиційний вигляд можна легко узгодити з іншими предметами меблів у всьому будинку. Сидіти дуже зручно завдяки підніжці. NOLHAGA - це міцний чохол, виготовлений з більш щільної бавовняно-поліефірної тканини з дрібними деталями, такими як двоколірний ефект. Масив деревини — це міцний натуральний матеріал.

Дизайнер:

Carina Bengs

Корисна інформація:

Підходить для барної стійки висотою 90 см. Стійкість чохла до зношування - 35 000 циклів. Чохол, який витримує 15 000 циклів або більше, підходить для меблів, які використовуються щодня. Більше 30 000 циклів означає хорошу стійкість чохла до зношування. Рівень світлостійкості чохла - 5 (здатність не втрачати колір) на шкалі від 1 до 8. Відповідно до галузевих стандартів, рівень світлостійкості 4 або вище є придатним для домашнього використання. Щоб уникнути подряпин на поверхні та скрипіння ніжок стільця, доповніть FIXA ФІКСА самоклейними захисними накладками для підлогового покриття, продаються окремо.

Інструкція з догляду:

Машинне прання, макс. 30°C, стандартний режим. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Прасувати макс. за 200°C. Не піддавати хімічному очищенню. Задля найкращої якості, перезатягніть шурупи за потреби.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду