Каркас ліжка з оббивкою IKEA TUFJORD синій 160x200 см (704.464.08)

Виробник: IKEA
Модель: 704.464.08
23 741 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 223 см Ширина: 184 см Висота вершини: 109 см Довжина матраца: 200 см Ширина матраца: 160 см

Опис і розміри товару:

Тканина: 100 % поліестер Поперечина: Гальванізована сталь Рейки ліжка: Проклеєний дерев'яний шпон, Березовий шпон, Покриття з клейкої речовини Узголів'я ліжка: сталь, епоксидне / поліефірне порошкове покриття, ДВП, фанера, картон (не менше 0% переробленого), дерево з ламінованого шпону, пінополіуретан 20 кг / м3, поліефірна вата Нижня рейка: Ламіноване дерево, ДВП, Поліефірна вата Підніжка: Деревина з ламінованого шпону, ДВП, Пінополіуретан 20 кг / м3, Поліефірна вата Сторона ліжка: Ламіноване дерево, ДВП, Фанера, Пінополіуретан 20 кг / м3, Вата з поліестеру Підкладка: 100% поліпропілен

Головні риси:

Ви можете комфортно відпочити на узголів'я ліжка, ідеально підходить для ледачих ранків у ліжку, пиття кави та читання. Оббивка ідеально облягає все ліжко, що робить її приємною для огляду з усіх боків і ідеально підходить для розміщення в центрі кімнати. М'яка, текстурована оббивка з двоколірним ефектом меланжу. Формовані металеві ніжки міцні та стійкі, підкреслюючи характер ліжка. Під ліжком є достатньо місця, щоб розмістити коробки для зберігання – чудово підійдуть для ковдр чи постільної білизни. Під каркасом ліжка зручно пилососити. Регульовані бічні панелі ліжка дають змогу використовувати матраци різної товщини.

Дизайнер:

Ola Wihlborg

Корисна інформація:

Рейкова основа ліжка та центральний брус додаються. Матрац та постільна білизна продаються окремо.

Інструкція з догляду:

Не періть. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Пропилососьте. Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду