Штанга з ручним душем IKEA VOXNAN хромований (703.426.13)

Виробник: IKEA
Модель: 703.426.13
1 891 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Діаметр ручного душа: 90 мм Довжина шланга: 1500 мм Висота: 680 мм

Опис і розміри товару:

Внутрішній корпус насадки для душу: Ацетатний пластик Зовнішній корпус насадки для душу/ Тримач: АБС-пластик, Хромування Насадка: Синтетичний каучук Штанга/ Зовнішній шланг: Нержавіюча сталь Кріплення штанги: Цинк, Сталь, Хромування Внутрішній шланг: Силіконовий каучук

Головні риси:

3-річна гарантія. Детальніше про умови гарантії — у гарантійній брошурі. Ручний душ із режимом «суцільний потік» забезпечує рівномірний розподіл води для максимального комфорту. Ручний душ можна легко встановити на потрібній висоті завдяки регульованому кріпленню на душовій штанзі. Легко чистити, протираючи гумові наконечники на душовій насадці. Тверда та довговічна хромована поверхня, що легко чиститься. Вбудована в душ шайба підтримує потрібний напір, але зменшує витрати води й електроенергії.

Дизайнер:

H Preutz/N Karlsson

Корисна інформація:

З повною функцією потоку. Ручний душ використовує 8 л води / хв. Стінні кріплення додаються. Може поєднуватися з краном для душу IKEA або будь-яким іншим краном для душу.

Інструкція з догляду:

Для видалення вапняного нальоту використовуйте розчин звичайного білого оцту і промивайте водою. Регулярно перевіряйте пломби. Витріть вологою ганчіркою з м'яким мийним засобом або милом. Не використовуйте порошок для чищення, металеві скребки, засоби для видалення накипу або інші мийні засоби, що містять кислоту, спирт або абразивні елементи.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду