Холодильник IKEA TINAD 210/79 л (604.999.54)

Виробник: IKEA
Модель: 604.999.54
21 841 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 54.0 см Глибина: 54.5 см Висота: 185.0 см Обсяг, холодильник: 210 л Обсяг, морозильна камера: 79 л Ваги: 55.00 кг Довжина кабеля: 235 см

Опис і розміри товару:

Головні риси:

5-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі. Регульовані полиці із загартованого скла дозволяють вам підлаштувати простір під свої потреби та створити гнучкі рішення. Вбудований вентилятор розподіляє повітря і підтримує постійну температуру скрізь, тому ви можете використовувати весь простір і зберігати будь-яку їжу в будь-якому місці. Швидкий перемикач охолодження дозволяє швидко охолодити полицю для свіжої їжі та напоїв, ідеально підходить для великих продуктових магазинів. Вбудований світлодіод висвітлює кожен кут. Цибулина не потребує технічного обслуговування і повинна тривати весь термін експлуатації вашого обладнання, завдяки чому можна легко побачити, які продукти та напої є у морозиві. Гладкі відсіки, регульовані дверцята камер і полиці, знімний контейнер полегшують прибирання Ви можете легко перевірити, що знаходиться в холодильнику / морозильній камері, оскільки дверні кишені, ящики з овочами та морозильні камери прозорі. З’єднані разом; може комплектуватися дверима в тій же конструкції, що і решта кухні.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Клас енергоефективності: F (від G до A). Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Двері можна встановити з лівого або правого боку. Вбудований холодильник / морозильник слід встановити в кухонному шафі. Повну інформацію щодо встановлення та використання цього товару можна знайти в Інструкціях зі складання. 3 регульовані полиці додаються. Полиця для пляшок в комплекті. 1 ємність для фруктів включені 1 яєчний лоток включений. Утримує 6 яєць. 3 ящики з морозильною камерою включені 1 лоток для кубиків льоду в комплекті. Включає скребок для льоду. Комплектується петлями UTRUSTA 95 °, що продаються окремо. Висока рамка шафи з вентиляційною решіткою, дверцятами, плінтусом та ручками, що продаються окремо.

Інструкція з догляду:

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду