2-дверний холодильник IKEA VINTERKALL нержавіюча сталь 341/171 л (604.901.28)

Виробник: IKEA
Модель: 604.901.28
44 641 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 83.3 см Глибина: 65.5 см Висота: 189.8 см Обсяг, холодильник: 341 л Обсяг, морозильна камера: 171 л Ваги: 122 кг Довжина кабеля: 1.7 м

Опис і розміри товару:

Головні риси:

5-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі. Регульовані полиці із загартованого скла дозволяють вам підлаштувати простір під свої потреби та створити гнучкі рішення. Вбудований вентилятор розподіляє повітря і підтримує постійну температуру скрізь, тому ви можете використовувати весь простір і зберігати будь-яку їжу в будь-якому місці. Швидкий перемикач охолодження дозволяє швидко охолодити полицю для свіжої їжі та напоїв, ідеально підходить для великих продуктових магазинів. Завдяки функції швидкого заморожування ви можете швидко знизити температуру, щоб зберегти їжу свіжою і поживною навіть у великих кількостях. Вам ніколи не потрібно буде розморожувати чи вичищати лід, оскільки функція без заморозків автоматично регулює рівень вологості та запобігає утворення морозу та льоду на їжі чи на приладі. Вбудований світлодіод висвітлює кожен кут. Цибулина не потребує технічного обслуговування і повинна тривати весь термін експлуатації вашого обладнання, завдяки чому можна легко побачити, які продукти та напої є у морозиві. Зовнішній сенсорний дисплей чітко відображає стан налаштувань холодильника / морозильної камери, таких як важливі функції, температура та будильник. Ви можете змінити температуру та вологість у висувних ящиках холодильника, щоб створити ідеальний клімат для ваших продуктів, що зберігаються. Оснащений сигналізацією, яка звучить, коли двері не зачинені належним чином.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Клас енергоефективності: F (від G до A). Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Повну інформацію щодо встановлення та використання цього товару можна знайти в Інструкціях зі складання. 3 регульовані полиці додаються. 2 контейнери включені. 2 великі ящики для морозильної камери з відсіками.

Інструкція з догляду:

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду