Ергономічна подушка IKEA MJOLKKLOCKA 41x51 см (604.467.67)

Виробник: IKEA
Модель: 604.467.67
1 226 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 41 см Ширина: 51 см Висота: 13 см

Опис і розміри товару:

Чохол: 99% поліестер, 1% еластан Наповнювач: Пінополіуретан з ефектом пам'яті Кант/ Внутрішня тканина: 100% поліестер

Головні риси:

Хоча кожна сторона розроблена спеціально для сну на боці або на спині, піна адаптується до тих, хто вночі перекидається з боку на спину або зі спини на бік. Невеликі отвори в серцевинному пінопласті дозволяють циркулювати повітрю і виділяти вологу для комфорту. Вибирайте ергономічну подушку, якщо ви спите на боці або на спині. М'який текстильний чохол добре пропускає повітря та виводить вологу. Чохол легко зняти та можна прати у пральній машині за 60°C. Так подушка залишатиметься свіжою та захищеною від пилових кліщів.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Підходить для наволочок розміром 50x60 см. Цей виріб перевірений на вогнестійкість і відповідає стандарту CAN/CGSB 4.2 No 27.5, а також відповідає вимогам часу поширення полум'я ≥7,1 с. Цей виріб перевірений на вогнестійкість і відповідає стандарту EN ISO 12952-1.

Інструкція з догляду:

Машинне прання, макс. 60°C, стандартний режим. Не відбілювати. Машинна сушка за низької температури (макс. 60°C). Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню. Не періть. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду