Гардеробна шафа IKEA HAUGA сірий 118x55x199 см (604.072.71)

Виробник: IKEA
Модель: 604.072.71
9 453 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 118.0 см Глибина: 55.0 см Висота: 199.0 см

Опис і розміри товару:

Бічна панель / Перегородка: ДСП, Акрилова фарба, Пластиковий край Верхня панель / Задня рейка / Нижня панель / Полка: ДСП, Акрилова фарба, Паперова фольга, Пластиковий кант Задня панель / Дверна коробка / Дверна панель: ДВП, Акрилова фарба

Головні риси:

Звісно, дім має бути безпечним для всієї родини. Тому безпечне кріплення додається, щоб прикріпити модуль для зберігання до стіни. Збільште простір для зберігання та створіть скоординований вигляд, створивши власну комбінацію для зберігання HAUGA. Чудове рішення для складеного одягу, а також довгого та короткого одягу на вішаках. Розсувні дверцята залишають більше вільного простору, адже вони не потребують місця, щоб їх відчинити. Додайте збоку гардероба SKOGSVIKEN СКОГСВІКЕН гачки для дверей і отримаєте зручне місце, де можна повісити сумки, банний халат та аксесуари.

Дизайнер:

Ola Wihlborg

Корисна інформація:

ПОПЕРЕДЖЕННЯ! РИЗИК ПЕРЕКИДАННЯ — Незакріплені меблі можуть перекинутися. Меблі повинні бути прикріплені до стіни за допомогою кріплення, що додається, щоб уникнути ризику перекидання. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо.

Інструкція з догляду:

Протирати вологою тканиною. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду