Шафа висока IKEA GODMORGON 40x32x192 см (603.440.71)

Виробник: IKEA
Модель: 603.440.71
5 700 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 40 см Глибина: 32 см Висота: 192 см

Опис і розміри товару:

Каркас: ДСП, Плівка, АБС-пластик Задня панель: ДВП, Плівка Дверцята: ДВП, Плівка, АБС-пластик, Плівка Полиця: Загартоване скло, ДСП, Плівка, АБС-пластик

Головні риси:

10-річна гарантія. Детальніше про умови гарантії — у гарантійній брошурі. Полиці можна встановлювати на різній висоті залежно від потреби. Регульовані полиці є термо- та ударостійкими й витримують великі навантаження, оскільки їх виготовлено із загартованого скла. Дверцята можна встановити так, щоб вони відчинялися ліворуч або праворуч.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Ручка та дверні петлі додаються. 1 фіксована полиця та 5 регульованих полиць додаються, 3 з них - скляні. Ці меблі мають кріпитися до стіни за допомогою стінного шурупа, що додається, якщо ви вирішили поставити шафу на підлогу. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо.

Інструкція з догляду:

Витирайте насухо чистою тканиною. За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому неабразивному мийному засобі або мильному розчині.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду