Іграшкова кухня IKEA DUKTIG береза 72x40x109 см (603.199.72)

Виробник: IKEA
Модель: 603.199.72
3 791 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 72 см Глибина: 40 см Висота: 109 см

Опис і розміри товару:

Основні частини: ДВП, Березова фанера, Фарба, Прозорий акриловий лак Дверцята: ДВП, Фарба Віконце: Акриловий пластик Мийки/ Змішувачі/ Ніжка/ Ручка: Поліпропілен Трубка: Сталь, Пігментоване порошкове покриття Стільниця: АБС-пластик, Поліпропілен Задня панель: ДВП

Головні риси:

Здійснення мрій маленьких кухарів і пекарів. На цій сучасній кухні вони можуть готувати, як дорослі кухарі на телебаченні, та пригощати всю родину своїми стравами. Підсвітку варильної поверхні можна вмикати та вимикати. Це надає їй реалістичного вигляду, але поверхня не нагрівається. Зростає разом із вашою дитиною. Висоту ніжок можна відрегулювати — є 3 варіанти. Заохочує ігри, в яких діти можуть копіювати дорослих, вигадувати для себе ролі та розвивати соціальні навички.

Дизайнер:

Mikael Warnhammar

Корисна інформація:

ПОПЕРЕДЖЕННЯ! Складати має дорослий. Відкривайте упаковку обережно — містить невеликі деталі, які є небезпечними для дітей до 3-х років. Рекомендовано для дітей віком від 3 років. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Батарейки продаються окремо; потрібно 4 шт. AA батарейок. Компанія IKEA рекомендує використовувати LADDA ЛАДДА акумуляторні батарейки. Світлодіоди живляться від дуже низької напруги і тому не нагріваються. У DUKTIG ДУКТІГ серії є все, що потрібно маленьким шеф-кухарям для створення кулінарних шедеврів.

Інструкція з догляду:

Протирати вологою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду