Каркас корпусних меблів IKEA BESTA 60x40x38 см (602.459.62)

Виробник: IKEA
Модель: 602.459.62
760 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 60 см Глибина: 40 см Висота: 38 см

Опис і розміри товару:

Панель: ДСП, Наповнювач у формі стільників з паперу (100% перероблений), ДВП, Паперова плівка, Окантовка з пластику, Окантовка з пластику, Паперова плівка Задня панель: ДВП, Паперова плівка, Пластикова плівка Панель: ДСП, Наповнювач у формі стільників з паперу (100% перероблений), ДВП, Паперова плівка, Паперова плівка, Окантовка з пластику, Окантовка з пластику, Паперова плівка

Головні риси:

Поставте каркас на підлогу або встановіть на стіну, щоб звільнити місце на підлозі. Для впорядкування речей усередині можна використовувати BESTÅ БЕСТО внутрішні елементи. Стійко стоїть навіть на нерівній підлозі завдяки регульованим ніжкам.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо. Макс. навантаження на горизонтальну поверхню 20 кг, якщо вона лежить на підлозі. Для каркасів завширшки 60 см потрібні 4 ніжки. Для каркасів завширшки 60 см потрібні 4 ніжки.

Інструкція з догляду:

Протирати вологою тканиною. Витирайте насухо чистою тканиною. Перевіряйте щоденно, щоб всі кріплення були належно затягнуті. Затягніть додатково, якщо потрібно.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду