LED підсвітка для шафи IKEA OSTANA білий 36 см (602.285.14)

Виробник: IKEA
Модель: 602.285.14
94 991 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Потік світла: 200 Люмен Ширина: 36 см Глибина: 12 см Висота: 6 см Потужність: 6.4 Вт

Опис і розміри товару:

Чохол/ Тримач для гачка/ Кронштейн: АБС-пластик Корпус: АБС-пластик, АБС-пластик Корпус лампи: Алюміній, Порошкове покриття Розсіювач світла: Полікарбонат

Головні риси:

Забезпечує рівномірне освітлення, яке стане в пригоді біля дзеркала або мийки. Можна розташувати над дзеркалом або на дзеркальній шафі, щоб мати гарне освітлення без відблисків для нанесення макіяжу. Світлодіодне джерело світла споживає на 85% менше енергії та служить в 20 разів довше, ніж лампа розжарювання.

Дизайнер:

Inma Bermudez

Корисна інформація:

Постійне підключення до мережі. Вбудоване світлодіодне джерело світла. Лампа випромінює 200 лм, що дорівнює світловому потоку 21-ватної лампи розжарювання. Освітлення не регулюється. Колір світла: теплий білий (3000 К). Протестовано та схвалено для використання у ванній кімнаті. Схвалено для IP44. Джерело світло має термін служби 25 000 годин. Це більше 20 років, якщо лампа увімкнена протягом 3 годин на день. Індекс передавання кольору (CRI): >80. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Протестовано та схвалено для використання у ванній кімнаті. Можна доповнити іншими меблями BRIMNES БРІМНЕС серії.

Інструкція з догляду:

Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду