Набір каструль IKEA SNITSIG 4 шт. нержавіюча сталь (601.393.63)

Виробник: IKEA
Модель: 601.393.63
1 416 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Опис і розміри товару:

Ручка: Фенопласт Основні частини: Нержавіюча сталь Дно: Нержавіюча сталь, Алюміній Сковорода: нержавіюча сталь, антипригарне покриття

Головні риси:

Підходить для всіх видів плит, включно з індукційними. Дно тришарове: шар теплопровідного алюмінію між двома шарами нержавіючої сталі; це сприяє рівномірному прогріванню та запобігає пригоранню й прилипанню їжі. Зроблено з нержавіючої сталі — міцного та простого в догляді матеріалу. Каструля з антипригарним покриттям знижує ризик опіків і легко чиститься. Під кришкою вміст каструлі дійде до кипіння швидше, що заощаджує час, енергію, гроші, а також зменшує шкідливий вплив середовище на довкілля.

Дизайнер:

Marcus Arvonen

Корисна інформація:

В комплекті: каструля з кришкою 1 л, горщик з кришкою 3 л, горщик з кришкою 5л і каструля діаметром 24 див. Помийте виріб перед першим використанням.

Інструкція з догляду:

Каструлі та сотейник можна мити в посудомийній машині. Сковороду слід мити вручну. Можна використовувати на газовій плиті. Можна використовувати на індукційній плиті. Можна використовувати на склокерамічній плиті. Можна використовувати на чавунній плиті.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду