Килим IKEA LINDKNUD довгий ворс темно-сірий 80x150 см (504.787.25)

Виробник: IKEA
Модель: 504.787.25
1 226 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 150 см Ширина: 80 см Товщина: 9 мм Поверхня: 1.20 м² Вага: 1610 гр/m² Накрити щетиною: 950 гр/m² Довжина волосся: 26 мм

Опис і розміри товару:

Ворс: 100 % поліестер (100% з перероблених матеріалів) Підкладка: 100 % синтетична гума

Головні риси:

Високий і щільний ворс поглинає звук і створює м’яку, приємну на дотик поверхню. Легко тримати в чистоті, адже можна прати в пральній машині. Килим ідеально виглядатиме біля вашого ліжка – так приємно ставати на нього щоранку! Підходить для усіх видів підлогового покриття, навіть з підігрівом.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Після того, як ви розпакуєте та вирівняєте килим, потрібно 2 дні, щоб він набув своєї початкової форми. Машинний тафтинг.

Інструкція з догляду:

Машинне прання, макс. 40°C, стандартний режим. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню. Регулярно чистьте й перевертайте килим. Сухі плями: одразу видаліть бруд, обережно зішкрібаючи його в напрямку до середини плями. Вогкі плями; не терти. Покладіть на пляму паперові рушники, а потім потріть пляму тканиною, змоченою м’яким мийним засобом. Під час чищення килима пилососом користуйтеся стандартною підлоговою насадкою, а не обертовою щіткою.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду