Зарядний USB пристрій 40 Вт IKEA ASKSTORM темно-сірий (504.611.93)

Виробник: IKEA
Модель: 504.611.93
760 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 95 мм Ширина: 85 мм Висота: 23 мм Довжина кабеля: 1.5 м

Опис і розміри товару:

Головні риси:

Ви можете одночасно заряджати до 3 пристроїв, оскільки зарядний пристрій має 2 порти USB-A та 1 порт USB-C. Час зарядки для кожного пристрою не змінюється, навіть якщо ви заряджаєте 3 пристрої одночасно. Якщо ви використовуєте один порт USB-A, він матиме потужність 10 Вт. Якщо використовуються обидва порти USB-A, потужність буде розділена на 5 Вт для кожного. Ви можете заряджати смартфони Android та Apple, ігрові консолі, iPad та інші планшети, а також електронні книги (включаючи Kindle). Порт USB-C (PD) швидкий і потужний і може подавати до 30 Вт, чого достатньо для живлення ноутбука. Дизайн зарядного пристрою елегантний та мінімалістичний, а завдяки своїм розмірам він ідеально підходить для поїздок.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Обладнано функцією автоматичного визначення пристрою - зарядний пристрій USB визначає, який саме пристрій під`єднано та регулює подачу потужності відповідно до нього. Має вбудований захист від надструму, коротких замикань та перегріву. Загальна вихідна потужність: 40 Вт. Максимальна вихідна потужність USB-C: 30 Вт. Максимальна вихідна потужність USB-A: 5 Вт + 5 Вт. Порт USB-C відповідає стандарту Power Delivery (PD) 3.0. Вихід: порт USB-A: 1x5V DC / 2A або 2x5V DC / 1A: 10W. Вихід: порт USB-C: 3,0 джерела живлення: 5 В постійного струму / 3 А, 9 В постійного струму / 3 А, 12 В постійного струму / 2,5 А, 15 В постійного струму / 2 А, 20 В постійного струму / 1,5 А.

Інструкція з догляду:

Від’єднайте зарядний пристрій від джерела живлення, якщо його необхідно очистити. Використовуйте суху ганчірку для очищення.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду