Зарядний USB пристрій 23W IKEA ASKSTORM білий (504.583.17)

Виробник: IKEA
Модель: 504.583.17
380 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 74 мм Ширина: 57 мм Висота: 28 мм

Опис і розміри товару:

Головні риси:

Ви можете одночасно заряджати до 2 пристроїв, оскільки зарядний пристрій має 1 порт USB-A та 1 порт USB-C. Навіть якщо два пристрої заряджаються одночасно, це не впливає на час зарядки кожного пристрою. Ви можете заряджати смартфони Android та Apple, ігрові консолі, iPad та інші планшети, а також електронні книги (включаючи Kindle).

Дизайнер:

Корисна інформація:

Обладнано функцією автоматичного визначення пристрою - зарядний пристрій USB визначає, який саме пристрій під`єднано та регулює подачу потужності відповідно до нього. Напруга роз’ємів USB: 5 В пост. струму. Має вбудований захист від надструму, коротких замикань та перегріву. Загальна вихідна потужність: 23 Вт. Максимальна вихідна потужність USB-C порт: 18 Вт. Максимальна вихідна потужність USB-A: 5 Вт. Вихідна потужність: USB-A: 5 В постійного струму / 1 А, 5 Вт. Вихідна потужність: USB-C: Тип живлення 3.0: 5 В постійного струму / 3 А, 9 В постійного струму / 2 А, 12 В постійного струму / 1,5 А, 15 В постійного струму / 1,2 А.

Інструкція з догляду:

Від’єднайте зарядний пристрій від джерела живлення, якщо його необхідно очистити. Використовуйте суху ганчірку для очищення.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду