Динамік Bluetooth IKEA ENEBY білий 30x30 см (504.575.77)

Виробник: IKEA
Модель: 504.575.77
3 791 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 30 см Глибина: 11 см Висота: 30 см Потужність: 40 Вт

Опис і розміри товару:

Основа / задня панель / ручка / кришка / рамка: ABS пластик Обкладинка: 100% поліестер Кришка гвинта: синтетичний каучук Ніжки: Силіконовий каучук

Головні риси:

Дискретний і портативний динамік з чистим потужним звуком. Підключіть та відтворюйте улюблені пісні з телефону, комп’ютера чи будь-якого пристрою, що підтримує Bluetooth®. За допомогою регулятора на динаміку можна вмикати / вимикати та плавно регулювати баси, сопрано та гучність. Для пристроїв без функцій Bluetooth® динамік можна підключити за допомогою 3,5-мм кабелю AUX. Розміри, адаптовані до полиці KALLAX. Доступні в чорному або білому кольорі, щоб найкраще відповідати кімнаті. Динамік можна легко перемістити в будь-яке місце будинку, тому що бас-порт на задній панелі також служить ручкою. Якщо ви віддаєте перевагу чистому, мінімалістичному вигляду, ви можете зняти сітчасту тканину спереду і залишити відкриті компоненти динаміків.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Функція автоматичного вимкнення економить енергію, коли динамік не використовується. Вихідна потужність підсилювача 42 Вт. Споживання енергії в режимі очікування нижче 0,5 Вт. Споживана потужність у режимі очікування/вимкненому стані: <0,75 Вт. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС.

Інструкція з догляду:

Використовуйте суху ганчірку для очищення.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду