Рюкзак IKEA VARLDENS темно-сірий 26 л (504.413.98)

Виробник: IKEA
Модель: 504.413.98
94 991 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Ємність: 26 л

Опис і розміри товару:

Тканина: 100 поліестер (мін. 90% з перероблених матеріалів), Поліуретан Тасьма: 100% поліпропілен Наповнювач: Спінений поліетилен

Головні риси:

Тканину виготовлено з переробленого поліестеру, здебільшого із ПЕТ-пляшок. Використання відходів як ресурсу на крок наближує нас до більш екологічного майбутнього. В задній частині передбачено окреме відділення для ноутбука 15”. У сітчасте відділення спереду можна покласти шолом, шапку чи шарф, а зверху є відділення для речей, які вам потрібні під рукою. В окреме відділення внизу рюкзака можна покласти взуття, ланчбокс або спортивний костюм після тренування. Якщо вам потрібно швидко дістати щось в основному відділенні рюкзака, можна відкрити бокове відділення. В боковій кишені є місце для пляшки з водою або парасольки. Цей рюкзак можна носити навіть у руках, адже у нього дуже міцна ручка. М'які регульовані лямки міцно й зручно фіксують рюкзак на спині. Всі собачки у застібок світловідбивальні. Зовнішній шар виготовлено з водовідштовхувальної тканини.

Дизайнер:

E Thomasson/P Süssmann

Корисна інформація:

Можна доповнити іншими сумками та рюкзаками із VÄRLDENS ВЕРЛЬДЕНС серії, складаною SKYNKE СКЮНКЕ господарською сумкою та практичними RENSARE РЕНСАРЕ сумками.

Інструкція з догляду:

Ручне прання, макс. 40°C. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду