Садова лавка IKEA SJALLAND світло-сірий світло-коричневий 136 см (504.019.86)

Виробник: IKEA
Модель: 504.019.86
4 741 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 136 см Глибина: 42 см Висота: 52 см Ширина сидіння: 127 см Глибина сидіння: 42 см Висота сидіння: 43 см

Опис і розміри товару:

Сидіння: твердий евкаліпт, акрилова пляма Рама сидіння / Рама для ніг / Поперечна рейка: Алюміній, Поліестерне порошкове покриття

Головні риси:

Ви можете зробити свою лавку більш комфортною та мати особистий характер, додавши подушку в улюбленому стилі. Щоб збільшити довговічність і можливість насолодитися природним вираженням деревини, меблі попередньо покрили декількома шарами напівпрозорої плями з дерева. Рама виготовлена з нержавіючого алюмінію, тому вона міцна, легка і не потребує обслуговування.

Дизайнер:

David Wahl

Корисна інформація:

Місце для 2-3 людей. Рекомендується використовувати лише надворі. Може комплектуватися подушками для крісел 35 см, 3 шт. Цей стенд був протестований для домашнього використання та відповідає вимогам довговічності та безпеки наступних стандартів: EN 581.

Інструкція з догляду:

Найкращий спосіб продовжити життя дерев’яних садових меблів - регулярно їх чистити, не залишаючи їх на вулиці без захисту довше, ніж потрібно, і регулярно їх знову фарбувати. Витирайте насухо чистою тканиною. Технічне обслуговування: Щоб захистити поверхню від висихання, розтріскування та проникнення вологи в деревину, ми рекомендуємо регулярно перефарбовувати меблі, наприклад, один або два рази на рік.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду