Стільниця IKEA EKBACKEN світло-сірий 246x2.8 см (503.954.43)

Виробник: IKEA
Модель: 503.954.43
2 461 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 246 см Глибина: 63.5 см Товщина: 2.8 см

Опис і розміри товару:

ДСП, Ламінат, Окантовка з пластику, Невибілений папір

Головні риси:

Ламіновані стільниці тривкі та прості в догляді. Потрібно лише трохи догляду, і вони будуть як нові протягом багатьох років. Тонша стільниця з прямою облямівкою ідеально підійде для кухні в сучасному стилі. Стільницю можна обрізати до потрібної довжини й закрити краї двома окантовками, що додаються. До стільниці можна підібрати настінну панель такого ж дизайну для гармонійного вигляду кімнати. 25-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Хоча ламінат є стійким матеріалом, не ставте гарячі горщики або каструлі на стільницю без підставки. Не ставте тостер, кавоварку, чайник або іншу кухонну техніку, яка виділяє тепло, на стик двох стільниць, оскільки тепло може пошкодити стик. Не можна використовувати у вологих приміщеннях.

Інструкція з догляду:

За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому мийному засобі або мильному розчині. Витирайте насухо чистою тканиною. Не ставте тостер, кавоварку, чайник чи інші кухонні прилади, що виділяють тепло, на шов між двома стільницями — так його можна пошкодити. Щоб уникнути застарілих плям на робочій поверхні, витріть одразу ж плями або брудні сліди м'якою вологою ганчіркою з мийним засобом або милом.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду