Шафа з дверима IKEA GALANT чорний 80x120 см (503.651.39)

Виробник: IKEA
Модель: 503.651.39
7 591 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 80 см Глибина: 45 см Висота: 120 см Навантаження на полицю: 30 кг

Опис і розміри товару:

Верхня панель / бічна панель: ДСП, Шпон для попелу, Пляма, прозорий акриловий лак, паперова фольга, Пластикова обробка Задня панель: ДСП, Шпон з ясена, Пляма, прозорий акриловий лак, паперова фольга Двері: ДСП, Шпон з ясена, Пляма, прозорий акриловий лак, Пластикова окантовка Полка / нижня панель: ДСП, меламінова фольга, пластикова обробка

Головні риси:

10-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі. Має покриття на задній стінці, можна встановити навіть у центрі кімнати. Завдяки вбудованим амортизаторам дверцята закриваються м’яко та безшумно. За полицями є місце, у яке зручно збирати шнури та кабелі й виводити їх в отвір для кабелів на задній панелі. Полиці регульовані, тому місце для зберігання можна пристосовувати до своїх потреб. На гачок, що додається, можна вішати сумки або інші речі, навіть якщо є додатковий модуль, встановлений зверху. Встановіть додатковий модуль на інші зверху, щоб оптимально використати місце на стінах і звільнити підлогу.

Дизайнер:

Eva Lilja Löwenhielm

Корисна інформація:

Шафка перевірялась на придатність до використання в офісі та відповідає вимогам безпеки, міцності та стійкості, вказаних у таких стандартах: EN 14073, EN 14074, ANSI/BIFMA x5.9 та ISO-7170. Обов’язково дотримуйтесь інструкцій із заряджання електрообладнання. Від’єднуйте електрообладнання від електромережі, коли залишаєте його без догляду на тривалий час. Можна доповнити GALANT ГАЛАНТ додатковим модулем (80x80 см).

Інструкція з догляду:

Витріть начисто з використанням м’якого мильного розчину. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду