Ковш IKEA SENSUELL нержавіюча сталь сірий 3 л (503.245.49)

Виробник: IKEA
Модель: 503.245.49
1 796 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Висота: 9 см Діаметр: 24 см Ємність: 3 л Довжина з ручками: 43 см

Опис і розміри товару:

Основна частина: нержавіюча сталь, алюміній Ручка: Нержавіюча сталь, Силіконова гума

Головні риси:

25-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі. Ручка забезпечує зручне і надійне захоплення, оскільки пристосовується до контурів руки і має шар силікону під собою. Товста дно і висока сторона розсіюють тепло знизу. Завдяки цьому ви можете посмажити блюдо, потім додати соус і приготувати разом - ідеально підходить для тушкування або м'ясних соусів для макаронів. Підходить для всіх видів плит, включно з індукційними. Посуд можна готувати при низькій температурі і економити електроенергію, оскільки горщики з нержавіючої сталі добре поглинають тепло і зберігають його надовго. Вся посудина, дно і боки виконані з одного шару алюмінію, просоченого між двома шарами нержавіючої сталі. В результаті тепло і енергія розподіляються рівномірно з декількох напрямків і легко регулюються. Сковорідка має дуже товсті стінки та дно, тому тепло розподіляється рівномірно, а їжа добре просмажується. Якісна нержавіюча сталь робить горщик дуже міцним та легким у чистоті. Завдяки мірним поділкам усередині ви легко відміряєте рідину прямо в сковороді.

Дизайнер:

Ann-Carin Wiktorsson

Корисна інформація:

Кришка каструлі SENSUELL також підходить для каструлі sauteuse з тієї ж серії. Помийте виріб перед першим використанням.

Інструкція з догляду:

Можна мити в посудомийній машині. Можна використовувати на газовій плиті. Можна використовувати на індукційній плиті. Можна використовувати на склокерамічній плиті. Можна використовувати на чавунній плиті. Можна ставити в духовку.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду