Парасоля IKEA SAMSO бежевий 200 см (503.118.15)

Виробник: IKEA
Модель: 503.118.15
950 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Діаметр: 200 см Діаметр основи: 32 мм Мінімальна висота: 165 см Максимальна висота: 230 см

Опис і розміри товару:

Брус / рамка: Сталь, Поліестерне порошкове покриття Тканина: 100% поліестер

Головні риси:

Тканина забезпечує чудовий захист від ультрафіолетових променів, оскільки має індикатор UPF (Ultraviolet Protection Factor) 25+, що означає, що вона блокує 96% ультрафіолетового випромінювання. Парасолька захищатиме вас від сонця протягом усього дня, оскільки його можна нахилити. Ви можете відрегулювати висоту парасольки відповідно до простору. Ремінь на липучках тримає тканину на місці, коли парасолька складена.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Основа парасольки продається окремо. Може комплектуватися кришкою парасольки TOSTERÖ (160 см). Підходить до основи парасольки (45 см). Парасолька не забезпечує захист від відбитого або розсіяного сонячного ультрафіолетового випромінювання. Завжди складайте парасольку, коли не використовуєте її, і не використовуйте її, коли дме вітер.

Інструкція з догляду:

Не періть. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню. Для очищення тканини складіть парасольку і протріть м’якою тканиною, змоченою водою. Почистіть сильно забруднені поверхні губкою, змоченою м’яким миючим засобом і змийте холодною водою. Найкращий спосіб продовжити термін служби парасолі - це регулярно чистити її, захищати кришкою, коли вона не використовується, і зберігати її в прохолодному сухому приміщенні після закінчення сезону.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду