Кутовий модуль садового дивану IKEA APPLARO коричневий (502.051.79)

Виробник: IKEA
Модель: 502.051.79
3 316 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Ширина: 80 см Глибина: 80 см Висота: 73 см Ширина сидіння: 63 см Глибина сидіння: 63 см Висота сидіння: 28 см

Опис і розміри товару:

Масив акації, Акрилова морилка

Головні риси:

Всі секції серії ÄPPLARÖ можна використовувати окремо або в поєднанні, щоб створити модульний диван будь-якого розміру, який ідеально підходить для зовнішнього простору. Ви можете зробити диван ще більш зручним та особистим, додавши декоративні подушки різноманітних розмірів, кольорів та дизайну. Щоб збільшити довговічність і можливість насолодитися природним вираженням деревини, меблі попередньо покрили декількома шарами напівпрозорої плями з дерева.

Дизайнер:

K Hagberg/M Hagberg

Корисна інформація:

Подушки продаються окремо. Обробляйте меблі VÅRDA ВОРДА морилкою для садових меблів, продається окремо. Рекомендується використовувати лише надворі. Може комплектуватися подушками сидіння та спинки,, або.

Інструкція з догляду:

Найкращий спосіб продовжити життя дерев’яних садових меблів - регулярно їх чистити, не залишаючи їх на вулиці без захисту довше, ніж потрібно, і регулярно їх знову фарбувати. Витирайте насухо чистою тканиною. Технічне обслуговування: Щоб захистити поверхню від висихання, розтріскування та проникнення вологи в деревину, ми рекомендуємо регулярно перефарбовувати меблі, наприклад, один або два рази на рік.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду