Навісна кухонна шафа IKEA KNOXHULT білий 60x75 см (404.963.10)

Виробник: IKEA
Модель: 404.963.10
1 140 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 60 см Глибина: 31 см Висота: 75 см

Опис і розміри товару:

Кухонна шафа/ Дверцята: ДСП, Меламінова плівка, Окантовка з пластику Задня стінка: ДВП, Акрилова фарба

Головні риси:

Допомагає використовувати простір біля стіни більш ефективно. У шафі можна розмістити скляний посуд, столові прибори, сухі харчові продукти або банки - так їх буде легко дістати. Якщо простір обмежений, використовуйте простір над витяжкою, щоб створити додаткове місце для зберігання. Поєднуйте KNOXHULT КНОКСХУЛЬТ модулі на свій смак, щоб створити власне рішення. Додайте VARIERA ВАРЬЄРА коробки, VARIERA ВАРЬЄРА полиці-вставки та освітлення, щоб зробити кухню більш функціональною та зручною. Меламінове покриття на каркасі та дверцятах шафи стійке до появи плям та просте в догляді. Дверцята можна розмістити з будь-якого боку, а петлі підійдуть для дверцят будь-якої висоти, ширини та глибини. Зробіть KNOXHULT КНОКСХУЛЬТ кухню особливою – оберіть ручки на свій смак.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Комплект: шафа, дверцята, поличка, петлі та кріплення. Ручки продаються окремо. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо. Можна доповнити захисним покриттям для полиць, щоб вберегти поверхню від подряпин від важких каструль та сковорідок.

Інструкція з догляду:

Витирайте насухо чистою тканиною. За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому неабразивному мийному засобі або мильному розчині.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду