Вбудована пральна машина IKEA TVATTAD білий (404.889.80)

Виробник: IKEA
Модель: 404.889.80
20 891 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Монтажні розміри: 88.0 см Установчі розміри хв.: 83.8 см Ширина: 59.6 см Глибина: 54.0 см Висота: 81.9 см Довжина кабеля: 150 см Ваги: 68.50 кг

Опис і розміри товару:

Головні риси:

5-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі. Пральна машина виявляє кількість білизни в барабані і регулює об'єм води та час прання, щоб митись максимально енергоефективно та економічно. Функція пари швидко і м'яко освіжить білизну і видалить складочки і зморшки. Барабан має спеціальну конструкцію, яка дозволяє більш ретельно мити одяг, зберігаючи форму для ідеального результату прання. 20-годинна функція запуску затримки дозволяє прати прання в зручний час або коли рахунки за електроенергію нижчі. Повністю інтегрований, захований за дверима кухонного шафи, щоб створити рівномірний вираз.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Клас енергоефективності: F (від G до A). Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Різні програми прання, наприклад: Еко. Бавовна. Синтетика. Ніжна. Пара Джинсовий. Шерсть. Спорт. Потужність прання: 8 кг. Система проти піни - якщо до білизни додано занадто багато миючого засобу, пральна машина автоматично регулюється, збільшуючи кількість циклів полоскання. Захист від переливу. Виявляє потенційні проблеми, які можуть призвести до переливу, і автоматично відключає подачу води до машини Система контролю дисбалансу - розподіляє білизну всередині барабана, якщо воно розподіляється нерівномірно, і регулює швидкість віджиму для найкращої роботи. Повну інформацію про встановлення, програми та використання продукту можна знайти на вкладці Інструкції з встановлення та документах. У комплекті з петлями для кріплення передньої частини шафи пральної машини. Текст поруч із селектором програми - англійською мовою. Набір включає 4 додаткові самоклеючі етикетки з текстом на італійській, німецькій, французькій та іспанській мовах. 4 регульовані ніжки в комплекті.

Інструкція з догляду:

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду