Приліжкова тумба IKEA HAUGA сірий 40x36 см (404.889.61)

Виробник: IKEA
Модель: 404.889.61
1 853 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Глибина: 35.5 см Глибина ящика (внутрішня): 28.3 см Висота: 62.5 см Ширина: 39.6 см

Опис і розміри товару:

Бокова панель: ДСП, Акрилова фарба, Окантовка з пластику Верхня панель / Задня рейка / Нижня панель / Передня панель ящика: ДСП, Акрилова фарба, Паперова фольга, Пластикова окантовка Задня панель/ Дно шухляди: ДВП, Акрилова фарба Бокова панель шухляди/ Задня стінка шухляди: ДСП, Пластикова плівка

Головні риси:

Звісно, дім має бути безпечним для всієї родини. Тому безпечне кріплення додається, щоб прикріпити модуль для зберігання до стіни. Вставка для шухляди ідеально підходить для зберігання дрібних речей. Дизайн HAUGA ХАУГА приліжкового столика узгоджується з іншими меблями серії – комбінуйте з ліжком, шафою, комодом чи гардеробом і облаштуйте гармонійну спальню. 1 шухляда для закритого зберігання та 2 відсіки для відкритого зберігання. Завдяки високим бортикам верхньої полиці, можна не переживати, що склянка з водою, книга чи ваза з квітами впадуть на підлогу чи ліжко.

Дизайнер:

Ola Wihlborg

Корисна інформація:

Слід монтувати до стіни. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо.

Інструкція з догляду:

Протирати вологою тканиною. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду