Перегородка IKEA SIDORNA сірий 80x195 см (404.839.49)

Виробник: IKEA
Модель: 404.839.49
3 800 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 80 см Висота: 195 см Кількість в упаковці: 2 шт

Опис і розміри товару:

Панель: Картон (мінімум 78% перероблено), 100% поліестер Рейка: сталь, порошкове покриття Пластикове кріплення: Армований поліамідний пластик

Головні риси:

Екрани можна легко підняти та зібрати за допомогою фітингів SIDORNA, які продаються окремо. Зручно зберігати, оскільки його можна легко демонтувати і займає мало місця. Екран також може бути використаний як дошка оголошень і прикріплювати до нього замітки або плакати.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

4 регульовані ніжки в комплекті. У комплекті 1 ніжка SIDORNA та 1 роз'єм SIDORNA для підключення 2 екранів та розміщення їх. Додайте 1 фут SIDORNA та 1 роз'єм SIDORNA для підключення 2 екранів. Якщо ви хочете підключити більше двох екранів, додайте більше ніжок та роз'ємів (SIDORNA). Додайте 1 підставку SONORA на кожен екран, якщо ви хочете, щоб вони стояли окремо. Екрани перевірені та затверджені на придушення шуму відповідно до ISO 10053. Щоб зберегти форму, екран слід зберігати вертикально на ніжці SIDORNA або притискати горизонтально до стіни. Для встановлення кута з 2-х екранів вам знадобиться лише 1 кутовий роз'єм SIDORNA (без додаткової ніжки).

Інструкція з догляду:

Протирайте ганчіркою або очищуйте пилососом із м’якою щіткою-насадкою.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду