Раковина одинарна IKEA TVALLEN 64x33x5 см (404.801.73)

Виробник: IKEA
Модель: 404.801.73
1 701 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 64 см Ширина шафи: 60 см Глибина: 33 см Висота: 5 см

Опис і розміри товару:

Кераміка, Кольорова глазур

Головні риси:

Цей керамічний умивальник з гладкими формами і міцними поверхнями виготовлений з найкращих матеріалів і прослужить довгі роки. Ми це гарантуємо. Він ідеально підходить для менших ванних кімнат разом із базовим шафою ENHET (60 х 30 х 60 см), оскільки вони неглибокі і займають менше місця. Завдяки глибокій раковині вода не бризкатиме на підлогу, тож після вмивання і ваш одяг, і вся ванна будуть сухими. На цю раковину можна встановлювати крани як з нашого асортименту, так і з асортименту інших виробників. Поверхня раковини стійка до більшості хімічних речовин, крім концентрованих кислот та лугів. Керамічні раковини після формування випалюють в печах, завдяки чому кожна з них унікальна за виглядом і розмірами, які можуть трохи відрізнятися від зазначених. Якщо ви не впевнені, що впораєтесь зі встановленням, зверніться до фахівця. Встановлення слід здійснювати у відповідності до чинних місцевих будівельних та сантехнічних норм. 10-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі.

Дизайнер:

Hanna-Kaarina Heikkilä

Корисна інформація:

Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Керамічні раковини випалюються в промисловій печі, що надає їм унікальності, але їхній розмір може дещо відрізнятися від наданих вимірів. Пробка додається. Якщо ви маєте сумніви щодо встановлення обладнання, зверніться до фахівця. Встановлення обладнання має проводитись відповідно до чинних місцевих будівельних та сантехнічних норм. Раковина стійка до більшості хімікатів за винятком агресивних кислот та лугів. Потрібно доповнити RÄNNILEN РЕННІЛЕН сифоном і фільтром для раковини, продаються окремо.

Інструкція з догляду:

За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому неабразивному мийному засобі або мильному розчині. Не використовуйте порошок для чищення, металеві скребки, тверде чи гостре приладдя, що може лишити подряпини на поверхні раковини.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду