Барний стіл IKEA BONDHOLMEN сірий 116x72 см (404.690.24)

Виробник: IKEA
Модель: 404.690.24
6 641 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 116 см Ширина: 72 см Висота: 105 см

Опис і розміри товару:

Твердий евкаліпт, акрилова пляма

Головні риси:

Виготовлений з високоякісного евкаліпта із стійких джерел. Евкаліпт - це тверда листяна деревина, яка підходить для зовнішнього використання, оскільки вона компактна і має природний високий вміст олії, що допомагає захистити від погоди та вітру, висихання та цвілі. Ви можете створити завершений вигляд у позачасовому стилі для вашого відкритого простору, поєднавши барний стіл BONDHOLMEN і барний стілець зі спинкою, Сіра тришарова поверхня робить стіл ще більш міцним для зовнішнього використання та поєднується з навколишнім середовищем.

Дизайнер:

T Christensen/K Legaard

Корисна інформація:

Барні стільці з висотою сидіння 74 см чудово підходить для цього барного столу. Поєднується з іншими продуктами серії BONDHOLMEN. На 4 осіб. Рекомендується використовувати лише надворі. Обробляйте меблі VÅRDA ВОРДА морилкою для садових меблів, продається окремо.

Інструкція з догляду:

Найкращий спосіб продовжити життя дерев’яних садових меблів - регулярно чистити їх і не залишати на відкритому повітрі незахищеними довше, ніж потрібно. Витирайте насухо чистою тканиною. Технічне обслуговування: Щоб захистити поверхню від висихання, розтріскування та проникнення вологи в деревину, ми рекомендуємо регулярно перефарбовувати меблі, наприклад, один або два рази на рік.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду