Розкладне крісло IKEA GISTAD темно-червоний (404.663.89)

Виробник: IKEA
Модель: 404.663.89
9 491 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 66 см Глибина: 84 см Висота: 96 см Ширина сидіння: 53 см Глибина сидіння: 54 см Висота сидіння: 47 см

Опис і розміри товару:

Каркас: ДСП, Фанера, ДВП, Суцільна сосна, 20 кг / м3 пінополіуретан, поліпропіленова неткана тканина, 30 кг / м3 поліуретанова піна, 25 кг / м3 поліуретанова піна, поліефірна вата, поліефірна вата, фетрова вставка Подушка для сидіння: пінополіуретан 30 кг / куб.м, високоеластична пінополіуретан (холодна піна) 35 кг / куб.м, поліефірна вата, поліефірна вата Механізм: Сталь, Поліпропілен, Фарба Кронштейни / нога: сталеве, порошкове покриття з епоксидного / поліестеру Зигзагоподібна пружина: Сталь Тканина: 100 % поліестер

Головні риси:

Стілець, що перекидається, може бути встановлений у 3 положеннях - пряма, нахилена спинка і повністю розгорнута - щоб його можна було легко адаптувати до різних видів діяльності в домашніх умовах. Виберіть одне з двох знімних чохлів для крісла GISTAD: міцний матеріал з покриттям, який виглядає і торкається шкіри, або темно-червоний матеріал IDEKULLA, щоб подарувати приміщенню теплу і затишну атмосферу. 10-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Ми протестували стійкість чохла до зношування та визначили, що він може витримати 25 000 циклів. Чохол, який витримує 15 000 циклів або більше, підходить для меблів, які використовуються щодня. Рівень світлостійкості чохла - 5 (здатність не втрачати колір) на шкалі від 1 до 8. Відповідно до галузевих стандартів, рівень світлостійкості 4 або вище є придатним для домашнього використання.

Інструкція з догляду:

Пропилососьте. Протирати вологою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду