Барний стілець IKEA BERNHARD хромований темно-коричневий 66 см (404.614.43)

Виробник: IKEA
Модель: 404.614.43
4 741 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Перевірено на: 110 кг Ширина: 48 см Глибина: 50 см Висота: 90 см Ширина сидіння: 40 см Глибина сидіння: 38 см Висота сидіння: 66 см

Опис і розміри товару:

Шкіра: Профарбована лицьова шкіра великої рогатої худоби з обробленою тисненою пігментованою поверхнею Обшивка сидіння: Буковий шпон Матеріал оббивки: високоеластична пінополіуретан (холодна піна) 65 кг / м3 Чохол: Лицьова шкіра великої рогатої худоби Рама для ніг / Підставка для ніг / Поперечна рейка: Сталь, хромована Ніжка: Поліамідний пластик

Головні риси:

Пружність сидіння забезпечує оптимальний комфорт. М’яке сидіння та спинка забезпечують комфорт та підтримку вашого тіла. Виріб легкий, тому його просто пересувати, але водночас досить стійкий навіть для найактивніших маленьких членів сім’ї. Сидіння повністю оббите міцною лицьовою шкірою, що дозволяє легко його почистити. Ідеальний вибір для сімей з дітьми. Лицьова шкіра м’яка на дотик. З роками вона набуває більш насиченого кольору, а поверхня стає красивішою. Стілець виконаний у класичному стилі та витримає багато років користування.

Дизайнер:

Ola Wihlborg

Корисна інформація:

Підходить для барної стійки висотою 90 см. Рекомендовано для використання лише в приміщенні. Щоб уникнути подряпин на поверхні та скрипіння ніжок стільця, доповніть FIXA ФІКСА самоклейними захисними накладками для підлогового покриття, продаються окремо.

Інструкція з догляду:

Витріть начисто з використанням м’якого мильного розчину. Витирайте насухо чистою тканиною. Задля найкращої якості, перезатягніть шурупи за потреби. Пропилососьте. Щоб запобігти пересиханню, захищайте від прямого сонячного світла.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду