Сковорідка-гриль IKEA VARDAGEN чавунний 28x28 см (404.372.88)

Виробник: IKEA
Модель: 404.372.88
94 991 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Довжина: 28 см Ширина: 28 см Висота: 5 см Довжина з ручками: 53 см

Опис і розміри товару:

Чавун, Олія

Головні риси:

25-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі. Зроблено з чавуну, що рівномірно розподіляє тепло та довше його зберігає, тож їжа гарно просмажується. Підходить для всіх видів плит, включно з індукційними. Сковорідка має дуже товсті стінки та дно, тому тепло розподіляється рівномірно, а їжа добре просмажується. Сковорідку легко піднімати за дві ручки. Повністю зроблено з металу, тому можна використовувати в духовці.

Дизайнер:

Mikael Axelsson

Корисна інформація:

Каструля/сковорідка нагрівається під час використання. Завжди користуйтесь рукавичками-прихватками, коли потрібно перемістити посуд. Уникайте впливу на сковорідку/каструлю значних коливань температури, напр., не ставте її одразу на гарячу плиту. Виріб оброблений соєвою олією. Для обробки чавунної каструлі або сковорідки, протріть поверхню виробу невеликою кількістю олії. Нагрійте каструлю/сковорідку у духовці або на плиті макс. до 150°C, залиште не менше, ніж на годину. Залиште каструлю/сковорідку охолонути та витріть олію. Якщо з'явилася корозія або залишились сліди від їжі, страви підгорають або прилипають, каструлю/сковорідку необхідно почистити металевим скребком або губкою з абразивними елементами та провести повторну обробку. Використовуйте конфорку такого ж або меншого діаметра для збереження електроенергії.

Інструкція з догляду:

Мити лише вручну. Можна використовувати на газовій плиті. Можна використовувати на індукційній плиті. Можна використовувати на склокерамічній плиті. Можна використовувати на чавунній плиті. Можна ставити в духовку. Помийте виріб перед першим використанням.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду