LED підсвітка для шафи IKEA GODMORGON білий 100 см (404.298.96)

Виробник: IKEA
Модель: 404.298.96
2 366 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Потік світла: 600 Люмен Довжина: 100 см Глибина: 13 см Висота: 3 см Потужність: 12.5 Вт Навантаження на полицю: 4 кг

Опис і розміри товару:

Опора/ Чохол: Полікарбонат/пластик АБС Розсіювач світла: Полікарбонат Корпус лампи: Алюміній, Порошкове покриття Кронштейн: Алюміній

Головні риси:

Забезпечує рівномірне освітлення, яке стане в пригоді біля дзеркала або мийки. Можна встановити на стіні як полицю або на верхній панелі шафи для ванної кімнати. Світлодіодне джерело світла споживає на 85% менше енергії та служить в 20 разів довше, ніж лампа розжарювання.

Дизайнер:

C Martin/M Elebäck

Корисна інформація:

Постійне підключення до мережі. Вбудоване світлодіодне джерело світла. Освітлення не регулюється. Лампа випромінює 600 лм, що дорівнює світловому потоку 48-ватної лампи розжарювання. Макс. навантаження 4 кг залежно від типу стіни та кріплення. Схвалено для IP44. Схвалено для IP44. Колір світла: теплий білий (3000 К). Індекс передавання кольору (CRI): >80. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Протестовано та схвалено для використання у ванній кімнаті. За порадою та стосовно встановлення електроприладів зверніться до дипломованого електрика.

Інструкція з догляду:

Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду